Succession. Season 3
DVD

Succession. Season 3 ([2022])/ Jesse Armstrong

De strijd om de macht over media- en entertainmentbedrijf Waystar Royco komt in een fase waarbij Pater familias Logan Roy recht tegenover zijn zoon Kendall komt te staan.

Aanwezigheid

Recensie

Derde seizoen (9 afleveringen) van een Amerikaanse dramaserie (2018-) van de Brit Jesse Armstrong (Peep show) over een disfunctionele, steenrijke mediafamilie in New York. Pater familias is Logan Roy (Brian Cox), oprichter van media- en entertainmentbedrijf Waystar Royco. Nu Logan lichamelijke klachten krijgt, strijden zijn vier kinderen om de macht: de onzekere en ambitieuze Kendall (Jeremy Strong), losbol Roman (Kieran Culkin), Connor (Alan Ruck) en de ambitieuze zus Siobhan (Sarah Snook). Maar Logan zelf is nog helemaal niet van plan de macht over te dragen. In Seizoen 3 wordt Logan Roy in de val gelokt door zijn zoon Kendall en bevindt hij zich in een hachelijke positie Hij worstelt om familie, politieke en financiele allianties veilig te stellen. De spanningen lopen op als een bittere bedrijfsstrijd dreigt uit te lopen op een regelrechte burgeroorlog binnen de familie.

Specificaties

Engels | 5051888256275

Titel Succession. Season 3
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Mark Mylod ; Brian Cox ; Hiam Abbass ; Nicholas Braun
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Warner Bros. Home Entertainment, [2022]
Overige gegevens 3 dvd-video's (9 × 60 min.) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Acteurs onder anderen: Brian Cox, Hiam Abbass, Nicholas Braun. - Regisseurs onder anderen: Mark Mylod. - Engels gesproken, Frans nagesynchroniseerd, 4 talen ondertiteld waaronder Nederlands - Videoversie van de televisieserie: Verenigde Staten : Gary Sanchez Productions, (c)2021
ISBN 5051888256275
PPN 436215802
Taal Engels

Relaties/Serie

Succession
Boek

Succession (2018-...)

vol. Seizoen 3
Uitgeleend