Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Hedwig!
Boek

Hedwig! (2022)/ Frida Nilsson, met illustraties van Martijn van der Linden ; vertaald [uit het Zweeds] door Femke Muller

De 7-jarige Hedwig woont in een klein Zweeds dorpje waar nooit iets te doen is. Ze is dolblij als ze eindelijk voor het eerst naar school mag, want daar gebeurt altijd wel iets. Met zwart-witillustraties. Voorlezen of zelf lezen vanaf 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Aanstekelijke (voorlees)verhalen over een meisje dat net zo eigenzinnig is als Madelief en Pippi Langkous. Hedwig is zeven jaar en woont in piepklein een dorpje op het Zweedse platteland, waar bijna nooit iets te doen is. Ze kan niet wachten tot ze eindelijk naar school mag. Op haar eerste dag krijgt ze een geweldige hartsvriendin - en dan beginnen de avonturen pas echt!'Hedwig!' is een vrolijk boek over het eerste schooljaar vol humor en kattenkwaad, en is in een losse, makkelijk leesbare stijl geschreven. Met nieuwe illustraties in zwart-wit van bekroond illustrator Martijn van der Linden. Frida Nilsson is een van de succesvolste Zweedse kinderboekenschrijfsters van dit moment. Voorlezen of zelf lezen vanaf 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789045127422 | 117 pagina's

Titel Hedwig!
Auteur Frida Nilsson
Secundaire auteur Martijn van der Linden ; Femke Muller
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2022
Overige gegevens 117 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Hedvig! - Natur & Kultur, 2005
ISBN 9789045127422
PPN 435656635
Genre schoolverhaal
Thematrefwoord Schoolleven ; Vriendschap ; Kattenkwaad
Taal Nederlands