Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Een schone bijzaak
Boek

Een schone bijzaak ([2022])/ Geronimo Stilton, coördinatie tekst: Alessandra Berello en Lisa Capiotto ; coördiantie redactie: Patrizia Puricelli ; bewerking: Viviana Donella en Elisa Ravagnan ; illustraties verhaal: Ivan Bigarella (ontwerp), Valeria Cairoli en Christain Aliprandi (kleur) ; overige illustraties: Archief Piemme ; illustraties spelletjes: Roberto Ronchi (ontwerp) en Ennio Bufi MAD5 (ontwerp pag. 124), Studio Parlapà en Andrea Cavallini (kleur) ; kaarten: Andrea da Rold (ontwerp) en Andrea Cavallini (kleur) ; vertaling [uit het Italiaans]: Loes Randazzo

Dankzij de bijen van imker Isabel ontdekken Benjamin en Keetje dat er iets niet pluis is: de lucht is vervuild. Ze gaan uitzoeken hoe dat zit. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een leerzaam kinderboek over bijen en het milieu. Dankzij de bijen van imker Isabel ontdekken Benjamin en Keetje dat er iets niet pluis is: de lucht is vervuild. Ze gaan kijken bij de biologische boerderij naast die van Isabel. Het blijkt dat ze zich daar met heel andere dingen bezighouden dan met de natuur. Het boek maakt deel uit van de serie: 'Doen voor groen'. In deze serie geven de Stiltons en hun vrienden het goede voorbeeld. Levendig en kleurrijk geïllustreerd, met speelse opmaak. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464291896 | 117 pagina's

Titel Een schone bijzaak
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Alessandra Berello ; Ivan Bigarella ; Andrea da Rold ; Loes Randazzo ; Elisabetta Dami
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2022]
Overige gegevens 117 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
ISBN 9789464291896
PPN 436623390
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Bijenteelt ; Luchtverontreiniging ; Milieueducatie
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Doen voor groen!
Boek

Doen voor groen! (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Geronimo Stilton