Een regenboog in jou
Boek

Een regenboog in jou de emotionele rollercoaster bij zwangerschap na verlies ([2022])/ Christine Vandenhole, tekst redactie: Liesbeth Talboom

Leidraad voor ouders die weer in verwachting zijn, of opnieuw een kinderwens koesteren, na een eerder verlies van een kind. Met persoonlijke verhalen van ouders, praktische tips en checklists.

Aanwezigheid

Recensie

Een boek over de emotionele achtbaan die een nieuwe zwangerschap na een eerder verlies van een kind kan zijn. Christine Vandenhole, moeder van de vroeg overleden Berre, schrijft over dit thema vanuit haar eigen ervaring, maar ook op basis van duizenden gesprekken met ouders bij het Berrefonds. 'Een regenboog in jou' neemt de lezer bij de hand vanaf de eerste twijfels over een nieuwe zwangerschap, door de verschillende trimesters heen, tot in de kraamperiode. Met praktische tips en checklists voor elke fase. 'Een regenboog in jou' is toegankelijk geschreven, bevat veel ervaringsverhalen, en benadert dit (emotioneel) ingewikkelde onderwerp met warmte en compassie. Voor ouders die ooit een kind verloren en nu weer een kind verwachten, of die opnieuw een kinderwens koesteren. Met illustraties. Christine Vandenhole is vroedvrouw. In 2009 richtte zij het Berrefonds op om ouders van een overleden kind te ondersteunen. Eerder bundelde Vandenhole haar expertise rondom het verlies van een kind in het boek 'Het rouwt in jou'.

Specificaties

Nederlands | 9789401483438 | 140 pagina's

Titel Een regenboog in jou : de emotionele rollercoaster bij zwangerschap na verlies
Auteur Christine Vandenhole
Secundaire auteur Liesbeth Talboom
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2022]
Overige gegevens 140 pagina's - illustraties - 25 cm
ISBN 9789401483438
PPN 436274272
Rubriekscode 615.75
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Zwangerschap; Psychologische aspecten ; Rouwproces
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Zwangerschap