Niet slecht!
Boek

Niet slecht! (2022)/ Julia Donaldson, met illustraties van Axel Scheffler ; vertaald [uit het Engels] door Bette Westera

De trol, de heks en de geest willen weten wie van hen de grootste slechterik is. Wie lukt het als eerst om het lieve meisje dat net in het bos is komen wonen zo laten schrikken dat ze haar zakdoek laat vallen? Geschreven op rijm. Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een grappig en fantasierijk prentenboek op rijm van de makers van 'De Gruffalo'. De trol, de heks en de geest zijn de grootste slechteriken die je je kunt voorstellen. Maar wie is de grootste schurk? Daar komen ze niet uit. Op een dag verzint een kleine muis een wedstrijd om erachter te komen. Wie kan het lieve meisje dat net in het bos is komen wonen zo laten schrikken dat ze haar zakdoek laat vallen? Dat moet een eitje zijn. Maar... schijn bedriegt, en kleine meisjes zijn lang niet altijd bang!'Niet slecht!' is geschreven op rijm en speels vertaald door de bekende kinderboekenauteur en -dichter Bette Westera.( Met spannende en geestige full color-illustraties in de bekende stijl van Axel Scheffler.Julia Donaldson (1948) is een wereldberoemde Britse auteur en toneelschrijver. Haar werk wordt in meer dan dertig landen uitgegeven. Samen met Axel Scheffler maakte ze meerdere succesvolle kinderboeken op rijm. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025776442

Titel Niet slecht!
Auteur Julia Donaldson
Secundaire auteur Axel Scheffler ; Bette Westera
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 32 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 26 × 29 cm
Annotatie Vertaling van: The baddies. - London : Alison Green Books, (c)2022
ISBN 9789025776442
PPN 435541951
Genre sprookjes - humoristische roman
Thematrefwoord Wedstrijden ; Trollen ; Heksen ; Spoken ; Rijmvertellingen
Taal Nederlands