Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Naar de markt
Boek

Naar de markt een zoek- en ontdekboek ([2022])/ Peter Knorr, Doro Göbel

Wat kun je allemaal kopen op de markt? En waar komen al die spullen vandaan? Kijk maar mee, en vertel wat je allemaal ziet op de grote tekeningen. Er is van alles te ontdekken. Groot hardkartonnen, tekstloos prentenboek met gedetailleerde zoekplaten. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Op een markt is van alles te koop, en al die artikelen komen ergens vandaan: bijvoorbeeld van de boerderij en van het land, zoals groente en fruit. Maar ook dieren worden er verhandeld. Dit grote kijkboek is letterlijk een plaatje. Er is heel veel te zien en te ontdekken en dat alles zonder tekst. De tekeningen zijn geestig, kleurrijk en bijzonder gedetailleerd tot in de finesses: wat ligt er in de groentekraam, welke soorten kaas en koek zie je, waar spelen al die kinderen mee en wat voor streken halen ze uit? Er gebeurt op de zes dubbele pagina's met elk een nieuwe scène heel veel. Vooral de interacties tussen mensen en dieren maken het boek tot een uitnodigende uitgave om van alles te herkennen en benoemen met veel plezier. In dezelfde opzet verschenen nog enkele delen, waaronder 'Op de bouwplaats'*. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789021683447

Titel Naar de markt : een zoek- en ontdekboek
Auteur Doro Göbel
Secundaire auteur Peter Knorr
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Ploegsma kinder- & jeugdboeken, [2022]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 34 cm
Annotatie Vertaald uit het Duits. - Idee en illustraties: Doro Göbel en Peter Knorr - Vertaling van: Auf zum Markt. - Weinheim : Beltz & Gelberg, 2021
ISBN 9789021683447
PPN 435623583
Thematrefwoord Markten ; Zoekboeken ; Tekstloze prentenboeken
Taal Nederlands