Alles over piekeren en bang zijn
Boek

Alles over piekeren en bang zijn ([2022])/ Felicity Brooks, illustraties Mar Ferrero ; ontwerp: Frankie Allen ; advies: Dr. Angharad Rudkin, klinisch psycholoog ; vertaling [uit het Engels]: Els Peeters

Informatie en tips over omgaan met angst, zorgen en piekeren. Met praktische adviezen voor ouders en simpele activiteiten om angsten te overwinnen. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Recensie

Een informatief en behulpzaam boekje voor ouders en kinderen over het omgaan met zorgen, angsten en piekeren. Jonge kinderen kunnen zich over van alles zorgen maken: van de monsters onder hun bed tot dat moeilijkewiskundeproefwerk. Dit boek geeft advies aan ouders en kinderen om dagelijkse angsten beter te leren begrijpen en gezonde manieren te vinden om ermee om te gaan. 'Alles over piekeren en bang zijn' is in een heldere, toegankelijke stijl geschreven. Met praktische adviezen voor ouders om het thema bespreekbaar te maken en simpele activiteiten om angsten te overwinnen. Felicity Brooks is een Britse auteur van voornamelijk non-fictieboeken voor jonge kinderen. Met eenvoudige, vrolijke gekleurde illustraties ter ondersteuning van de tekst. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9781803704371 | 32 pagina's

Titel Alles over piekeren en bang zijn
Auteur Felicity Brooks
Secundaire auteur Mar Ferrero ; Frankie Allen ; Angharad Rudkin ; Els Peeters
Type materiaal Boek
Uitgave [Londen] : Usborne, [2022]
Overige gegevens 32 pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
ISBN 9781803704371
PPN 437018733
Rubriekscode 415.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Angsten ; Piekeren
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Angsten