Waarom je voetafdruk groter is dan je schoenmaat
Boek

Waarom je voetafdruk groter is dan je schoenmaat en andere weetjes over natuur, klimaat en milieu ([2022])/ Esther Walraven en Wilfried Ivens, met illustraties van Iris Boter

Waarom zit er plastic in eten? Waarom zijn insecten zo nuttig voor de natuur? Leer alles over klimaat, natuur en milieu. Met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Waarom is walvispoep wonderspul voor de wereld? Hoe komt het dat de aarde opwarmt. In het boek worden in vijftig korte hoofdstukken vragen beantwoord die te maken hebben met milieu, klimaat en natuur. Zo vertelt het boek waarom vogelpoep belangrijk is, waarom bomen de airco's van de natuur zijn en nog meer. In lichtvoetige en humoristische stijl geschreven. Met tips om de eigen milieuvoetafdruk te verminderen. Rijkelijk geïllustreerd met speelse en gekleurde tekeningen. De auteur schreef in dezelfde opzet diverse uitgaven over andere onderwerpen, o.a. 'Waarom jij van sterrenstof bent en andere weetjes over stofjes, proefjes en chemie*'. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000382781 | 137 pagina's

Titel Waarom je voetafdruk groter is dan je schoenmaat : en andere weetjes over natuur, klimaat en milieu
Auteur Esther Walraven
Secundaire auteur Wilfried Ivens ; Iris Boter
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Goor, [2022]
Overige gegevens 137 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Met register
ISBN 9789000382781
PPN 435622250
Rubriekscode 614.6
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Milieu ; Klimaatveranderingen ; Milieuverontreiniging
PIM Rubriek Natuur en Milieu
PIM Trefwoord Milieu