Waar is de puppy?
Boek

Waar is de puppy? ([2022])/ illustraties van Paul Moran, Adrienn Greta Schönberg & Gergely Fórizs, geschreven door Frances Evans ; Nederlandse vertaling [uit het Engels]: Charlotte Bakker

Pup Rocky en zijn acht hondenvrienden bezoeken plaatsen over de hele wereld. Kun jij ze vinden in New York en Peking? Kijk maar eens goed. Prentenboek met grote zoekplaten. Vanaf ca. 5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Pup Rocky en zijn acht hondenvrienden willen meer van de wereld zien dan alleen het park waar ze dagelijks komen. Ze gaan op reis en bezoeken plaatsen zoals Central Park in New York, Beihai Park in Peking en Trafalgar Square in Londen. Groot formaat prentenboek met zeventien zoekprenten over dubbele pagina's in de stijl van 'Waar is Wally?' Veel hectiek op de overvolle illustraties met merendeels volwassen mensenmassa's waartussen de negen vrienden gezocht moeten worden, evenals andere honden. Er is geen rekening gehouden met de werkelijke grootte van de mens- en hondfiguren ten opzichte van elkaar. Dat werkt hier en daar enigszins vervreemdend. In het tekstblok staan aanwijzingen over de locaties waar de negen vrienden zich bevinden, zoals een filmset en museum. De hondenrassen zijn met naam en afbeelding achterin het boek opgenomen, samen met de oplossingen van de zoekopdrachten. Prentenboek met zoekplaten. Vanaf ca. 5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044762327

Titel Waar is de puppy?
Auteur Paul Moran
Secundaire auteur Adrienn Greta Schönberg ; Gergely Fórizs ; Frances Evans ; Charlotte Bakker
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2022]
Overige gegevens 48 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 29 cm
Annotatie Vertaling van: Where's the puppy?. - London : Buster Books, 2021
ISBN 9789044762327
PPN 435653709
Thematrefwoord Honden ; Zoekboeken
Taal Nederlands