Deze big is boss
Boek

Deze big is boss ([2022])/ Rob Harrell, uit het Engels vertaald door Esther Ottens

Het varkentje Harry Achterham is een superheld die moet strijden tegen een oneindige wiskundeles, pestkoppen en vechtersbazen. Maar het meest van alles vreest hij een ontmoeting met zijn favoriete superheld. Ballonstrip in kleur. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een vermakelijk stripboek over school en superhelden. Harry Achterham is een schoolgaand varkentje, maar wel een met superkrachten, gekregen door een beet van een radioactieve vleermuis. Zijn beste vrienden Barbara de vleermuis en Kees de vis hebben hem geholpen om te wennen aan zijn nieuwe superkrachten. Harry moet strijden tegen een oneindige wiskundeles, pestkoppen en vechtersbazen. Maar wat hem meer angst aanjaagt is een ontmoeting met zijn favoriete superheld. Met veel humor geschreven. Rob Harrell (1950) is schrijver en cartoonist. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven. Ballonstrip met cartooneske illustraties in heldere kleuren. Geschikt voor lezers vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789000377817 | 238 pagina's

Titel Deze big is boss
Auteur Rob Harrell
Secundaire auteur Esther Ottens
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Van Holkema & Warendorf, [2022]
Overige gegevens 238 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Beeldverhaal - Vertaling van: Too pig to fail. - New York : Dial Books for Young Readers, 2022. - (A Batpig book)
ISBN 9789000377817
PPN 435623044
Genre stripverhaal - humoristische roman - schoolverhaal
Thematrefwoord Varkens ; Helden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Een Batpig boek
Boek

Een Batpig boek (2021-...)

vol. 2
Uitgeleend
Rob Harrell