In de oceaan
Boek

In de oceaan ([2022])/ tekst: Hannah Cather en Claire Mowat, vertaling: Renate Hagenouw

In de oceaan leven allerlei dieren. Heb je weleens een haai gezien? Of een dolfijn? Bekijk de dieren en zoek het bijpassende geluid erbij. Prentenboek met foto's, felle kleuren en geluidsknoppen. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

In dit geluidenboek over de oceaan worden verschillende dieren genoemd, met informatie over het dier. Het boek bestaat uit fotocollages van de dieren in hun territorium. De tekst is in blokjes erdoorheen gedrukt. De felle kleuren zijn. aantrekkelijk. Een pictogram verwijst naar de button met het betreffende dierengeluid. De geluidenbalk zit aan de zijkant van het boek en bestaat uit verschillende vormen buttons. Helaas klopt de informatie niet altijd: haaien hebben geen duizenden, maar honderden tanden. Een dolfijn heeft geen twee, maar vier magen. De geluiden kloppen ook niet altijd. Het geluid van de vissen lijkt eerder gespetter in een emmer water. In deze serie verschenen onder meer 'Voertuigen'* en 'Alles over muziek'**. Ruim formaat hardkartonnen prentenboek. Vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789036643481

Titel In de oceaan
Auteur Hannah Cather
Secundaire auteur Claire Mowat ; Renate Hagenouw
Type materiaal Boek
Uitgave Noordwijkerhout : Rebo Productions, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Op omslag: ontdek de oceaan met leuke weetjes op elke bladzijde - Vertaling: In the ocean. - Igloo Books Ltd, (c)2019
ISBN 9789036643481
PPN 436304155
Thematrefwoord Zeedieren ; Geluiden
Taal Nederlands