Maya en het gouden ei
DVD

Maya en het gouden ei ([2022])/ regie Alexs Stadermann

Maya de honingbij en haar beste vriend Willy moeten midden in een insectenstrijd een mierenprinses en haar kolonie zien te redden. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Wanneer Maya hoort dat de koningin haar en Willy uit elkaar wil halen omdat ze weer eens chaos hebben gecreëerd in de bijenkorf, besluit Maya om met Willy op avontuur te gaan om de koningin te bewijzen dat ze wel samen te vertrouwen zijn. Onderweg komen ze een groene mier tegen die hun een gouden boon toevertrouwd die ze moeten bezorgen aan de nieuwe mierenkolonie in Bonsai Piek. Samen met Eddie en Freddie die ze tijdens hun tocht tegen komen beginnen ze aan de reis. Wanneer de 'boon' plotseling uitkomt blijkt er een klein schattig prinsesje genaamd Smoesh in te zitten. Dit avontuur is veel meer dan ze verwacht hadden. Achterna gezeten door boomwantsen die de kleine Smoesh willen ontvoeren, ontdekt Willy een kant van zichzelf die hij nooit had verwacht. Hij is degene die de kleine Smoesh beschermd, om haar gezond en wel naar de mierenkolonie te brengen. Samen leren Maya en Willy dat vertrouwen niet zomaar een woord is maar dat vertrouwen verdiend moet worden. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 5051083182386

Titel Maya en het gouden ei
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Alexs Stadermann ; Waldemar Bonsels
Type materiaal DVD
Uitgave [Schelle] : Studio 100, [2022]
Overige gegevens 1 dvd-video (ongeveer 90 minuten) - kleur, geluid, breedbeeld - 12 cm
Annotatie Nederlands of Vlaams gesproken. - Gebaseerd op de boeken van Waldemar Bonsels - Videoversie van de televisieserie: Frankrijk : Studio 100 Media - Bevat ook: Bonusclip: Maya de Bij; Maya en het gouden ei
ISBN 5051083182386
PPN 436689693
Thematrefwoord Insecten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Maya de Bij
Boek

Maya de Bij (2013-...)

vol.
Uitgeleend