Malta en Gozo
Boek

Malta en Gozo (2022)/ Mary-Ann Gallagher, vertaling [uit het Engels]: Gon Hokke, Corry Lagewaard ; bewerking: Punt. vertaling & redactie, Gon Hokke, Corry Lagewaard

Aanwezigheid

Recensie

Nieuwe bestemming in de serie van de Capitool Reisgidsen Compact, ook deze staat bol met duidelijke top10-lijstjes. De gids over de eilanden Malta en Gozo is verdeeld in zes gebieden. De reisgids staat boordevol informatie, illustraties en kaartmateriaal zoals we gewend zijn van Capitool gidsen. Ook enkele wandelingen en autoritten zijn opgenomen. Eerst worden de belangrijkste bezienswaardigheden gesproken zoals paleizen, kathedralen en tempels in Valetta en op Gozo gevolgd door de hoogtepunten met tips over parken en reservaten en Malta en Gozo voor kinderen etc. Daarna worden de verschillende gebieden apart besproken. Hierna volgt de praktische informatie over de voorbereiding en het verblijf (adressen en prijsindicaties), afgesloten door een register en kleine woordenlijst. Naast de vele kleurenfoto's is de gids geïllustreerd met kaartjes en plattegronden op klein formaat, terwijl op de uitvouwbare voor- en achterflap overzichtskaarten zijn afgedrukt. De geplastificeerde, uitneembare, opvouwbare kaart die op de achterflap is bevestigd bevat diezelfde kaarten. Kleine druk, weinig marge.

Specificaties

Nederlands | 9789000382927 | 128 pagina's

Titel Malta en Gozo
Uniforme titel Top 10 Malta en Gozo
Auteur Mary-Ann Gallagher
Instelling /Punt. vertaling & redactie, Amersfoort
Secundaire auteur Gon Hokke
Type materiaal Boek
Editie 2e herziene druk;
Uitgave Amsterdam : Capitool, 2022
Overige gegevens 128 pagina's - illustraties, foto's, plattegronden - 20 cm - kaart
Annotatie 1e druk: 2018 - Met register - Vertaling van: Malta and Gozo. - London : Dorling Kindersley, (c)2020. - (DK eyewitness top ten travel guides)
ISBN 9789000382927
PPN 435399764
Rubriekscode Malta 993
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Malta; Reisgidsen ; Gozo; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Malta

Relaties/Serie

Capitool reisgidsen top 10
Boek

Capitool reisgidsen top 10 (2017-...)

vol.
Uitgeleend