Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Noordoost-Italië
Boek

Noordoost-Italië ([2022])/ vertaling [uit het Frans] Petra van Caneghem; Imago Mediabuilders, directeur van de reeks en auteur Philippe Gloaguen ; adjunctredacteuren Benoît Lucchini en Amanda Keravel ; redacteuren Olivier Page, Véronique de Chardon, Isabelle Al Subaihi, Anne-Caroline Dumas, André Poncelet, Marie Burin des Roziers, Thierry Brouard, Géraldine Lemauf-Beauvois, Anne Poinsot, Mathilde de Boisgrollier, Alain Pallier en Fiona Debrabander

Aanwezigheid

Recensie

Reisgids voor Venetië, Emilia/Romagna en Veneto, in Noordoost-Italië. Deze actuele 'Trotter'-reisgids opent met enkele veelgestelde vragen, een overzicht van wat je zeker niet mag missen, een overzichtskaart, een kort praktisch stukje (klimaat, nuttige adressen) en algemene informatie over mens, maatschappij, natuur en cultuur. De absolute toeristische trekpleister is uiteraard Venetië, maar de streek kent nog andere aantrekkelijke steden als Verona, Bologna en Ferrara. Bij elke reisbestemming eerst een algemene inleiding en een praktisch deeltje met nuttige adressen. Daarna een kader met informatie over slapen, eten en drinken, en een overzicht van de bezienswaardigheden. Hier en daar ook een plattegrond in kleur of zwart-wit. Met overzichtskaarten en verklaring van symbolen in het omslag. Met beknopt register. De gids heeft een overzichtelijke tweekleurendruk met een rustige, sobere vormgeving; met enkele kleurenfoto's. Een degelijke reisgids voor backpackers en andere reizigers. Zeer kleine druk.

Specificaties

Nederlands | 9789401482639 | 544 pagina's

Titel Noordoost-Italië
Auteur Philippe Gloaguen
Secundaire auteur Petra Van Caneghem ; Benoît Lucchini
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2022] - Amsterdam Zuidoost : Uitgeverij Terra Lannoo
Overige gegevens 544 pagina's - illustraties, kaarten, plattegronden - 20 cm
Annotatie Ondertitel op omslag: Venetië, Emilia/Romagna, Veneto - Met register - Vertaling van: Italie du Nord, en + Venise. - Parijs : Hachette, (c)2022, (c)2022. - (Le Routard)
ISBN 9789401482639
PPN 436290375
Rubriekscode Italië 995.3
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Noord-Italië; Reisgidsen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Italië (Noord-Italië)

Relaties/Serie

Trotter
Boek

Trotter gidsen voor de wereldreiziger (1992-...)

vol.
Uitgeleend