Superhelden zeggen
Boek

Superhelden zeggen (2022)/ Michael Catchpool, Emma Proctor, vertaling [uit het Engels] Joan Windzak

SuperSam, superheld in opleiding, heeft het veel te druk om sorry te zeggen. Maar als zijn zusje blijft huilen, is het misschien tijd om zijn trots opzij te zetten. Prentenboek met kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een speels kinderboek over leren je excuses te maken. SuperSam, superheld in wording, is te druk om sorry te zeggen. Er is altijd wel een missie te volbrengen, of het nu gaat om een buitenaardse invasie of het wegjagen van een loslopende dinosaurus. Het enige geluid dat Sam tijdens zijn reddingsmissies echter in de weg staat is het gehuil van zijn kleine zusje, die hij per ongeluk wakker heeft gemaakt. Kan hij zijn trots opzij zetten en er met dat ene kleine woordje voor zorgen dat alles beter wordt? 'Superhelden zeggen geen sorry' is luchtig en met humor geschreven, met levendige, fantasierijke kleurenillustraties. Michael Catchpool is een Britse kinderboekenauteur. Hij was meer dan dertig jaar actief in het basisonderwijs. 'Superhelden zeggen geen sorry' is zijn tweede boek over het personage SuperSam. Voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789083211725

Titel Superhelden zeggen
Auteur Michael Catchpool
Secundaire auteur Emma Proctor ; Joan Windzak
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Rose Stories, 2022
Overige gegevens 26 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Tekst (c)Michael Catchpool, illustraties (c)Emma Proctor - Vertaling van: Super Joe does NOT say sorry. - Lantana Publishing, 2022
ISBN 9789083211725
PPN 435397419
Genre avonturenroman
Thematrefwoord Helden ; Fantasie ; Hoogmoed
Taal Nederlands