Kevin Hassing vertelt Zorro
Boek

Kevin Hassing vertelt Zorro de vloek van Capistrano ([2022])/ auteur: Johnston McCulley

Zorro gaat de strijd aan met schurken in het Californië van begin 19e eeuw. Het verhaal van Johnston McCulley is opnieuw verteld door Kevin Hassing. Vanaf ca. 15 jaar.

Recensie

In 'Zorro - de vloek van Capistrano' maakt de jonge lezer kennis met de gemaskerde en charismatische antiheld. Hij komt op voor de onderdrukten en is niet bang om de strijd aan te gaan met de kwaadaardige kapiteins en slechte bestuurders in het Californië van begin 19e eeuw. Het boek is in spannende stijl geschreven. Schrijver Kevin Hassing heeft het verhaal van Johnston McCulley opnieuw verteld. Hij is dicht bij het origineel gebleven en heeft de leesbaarheid vergroot. Met enkele zwart-witillustraties. Deel uit de serie 'Wereldklassiekers' van uitgeverij Blossom Books die ernaar streeft jongeren aan het lezen te krijgen. Eerder verschenen in deze serie onder meer 'Romeo en Julia'* en 'Trots en vooroordeel'**. Voor jongeren vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463492560 | 240 pagina's

Titel Kevin Hassing vertelt Zorro : de vloek van Capistrano
Uniforme titel Zorro De vloek van Capistrano
Auteur Kevin Hassing
Secundaire auteur Johnston McCulley ; Sophie Pluim
Type materiaal Boek
Editie [1e druk];
Uitgave [Utrecht] : Blossom Books, [2022]
Overige gegevens 240 pagina's - zwart-wit illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Rugtitel: Zorro. - Achterkant boekbandje vermeldt: Blossom Books wereldklassiekers en de barcode, waaraan het ISBN is ontleend. - Illustraties Sophie Pluim - Vertaling van: Zorro : the curse of Capistrano. - 1919
ISBN 9789463492560
PPN 435347497
Genre avonturenroman - historische roman
Thematrefwoord Californie; 19e eeuw ; Helden
Taal Nederlands