In de natuur
Boek

In de natuur voor kleine ontdekkingsreizigers ([2022])/ Anne-Kathrin Behl, vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie en productie: Vitataal

Ga je mee op onderzoek in de natuur? Er valt zoveel moois te ontdekken. Trek aan de schuifjes, draai aan de wieltjes en zie de dieren springen en vliegen. Prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Door te trekken aan flappen, en door schuifjes omhoog en omlaag of van links naar rechts te bewegen, leren peuters spelenderwijs en interactief over al het moois in de natuur. Zo zien we schattige dwergmuisjes in hun nest, die tevoorschijn komen om op pad te gaan. Kinderen kunnen de sprinkhanen laten springen, de zwaluwen laten vliegen, en nog veel meer. De tekst bestaat uit korte, heldere zinnen die soms wel en soms niet rijmen. De illustraties hebben heldere kleuren die van de pagina's spatten, en zitten boordevol mooie details. Na het lezen van dit vrolijke kartonboek heb je spontaan zin om met je kleintje de natuur in te gaan. In dezelfde opzet verscheen 'In de zee'*. Maakt deel uit van de reeks 'Voor kleine ontdekkingsreizigers'. Interactief hardkartonnen, vierkant prentenboekje met afgeronde hoeken en bewegende delen: schuifjes en flappen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048320103

Titel In de natuur : voor kleine ontdekkingsreizigers
Auteur Anne-Kathrin Behl
Instelling /Nosy Crow, London ; /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Colofon vermeldt: tekst (c)Nousy Crow Ltd - Uitgave in samenwerking met de National Trust - Vertaling van: Countryside. - London : Nosy Crow Ltd., (c)2022. - (Big outdoors foor little explorers)
ISBN 9789048320103
PPN 435275984
Genre dierenleven
Thematrefwoord Natuur ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands