In de zee
Boek

In de zee voor kleine ontdekkingsreizigers ([2022])/ Anne-Kathrin Behl, vertaling [uit het Engels]: Ellen Hosmar ; redactie en productie: Vitataal

Wat leeft er allemaal in de zee? Ga mee op onderzoek. Trek aan de schuifjes, draai aan de draaischijf en zie hoe de zeedieren bewegen. Prentenboek met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 05/10/2024
    0-8 jaar - 2e verd. - Samen lezen - Prentenboeken peuters BEHL

Recensie

De wereld van de zee wordt belicht. Van alle benoemde dieren worden de kenmerkende verschijnselen genoemd en uitgebeeld met een bewegend deel. De illustraties zijn kleurrijk en natuurgetrouw, behalve de octopus die wel heel oranje is. De bewegende delen zijn stevig, kunnen tegen een stootje en stimuleren de fijne motoriek. De tekst is eenvoudig en bestaat per dier uit twee regels, gedrukt in de illustraties. Maakt deel uit van de reeks 'Voor kleine ontdekkingsreizigers'*. Interactief hardkartonnen, vierkant prentenboekje met afgeronde hoeken en bewegende delen: schuifjes en een draaischijf. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048320097

Titel In de zee : voor kleine ontdekkingsreizigers
Auteur Anne-Kathrin Behl
Instelling /Nosy Crow, London ; /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ellen Hosmar
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 10 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 18 cm
Annotatie Colofon vermeldt: tekst (c)Nousy Crow Ltd - Uitgave in samenwerking met de National Trust - Vertaling van: Seaside. - London : Nosy Crow Ltd., (c)2022. - (Big outdoors foor little explorers)
ISBN 9789048320097
PPN 435275933
Genre dierenleven
Thematrefwoord Zeedieren ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands