Het Gouden Boekjes geluidenboek
Boek

Het Gouden Boekjes geluidenboek met 6 geluiden! (2021)

Zes tekeningen met ieder hun eigen geluid. Hoe klinkt een brandweerauto? En een ijscocar? En een hongerige leeuw? Luister maar. Prentenboek met karakteristieke illustraties en geluiden. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Een boekje vol geluiden, heel divers van aard. Bijvoorbeeld de gillende sirene van een brandweerauto, het tingelende belletje van de ijscokar, en de knorrende maag van een leeuw. Via kleine buttons zijn de realistische geluiden te horen en aan- en uit te schakelen met een knopje op het achterplat. Het boekje is te vergelijken, ook qua vormgeving, met de succesvolle geluidenboekjes van Marion Billet. De karakteristieke, gekleurde illustraties lopen steeds over twee bladzijden. Ze komen uit zes klassieke Gouden Boekjes zoals 'Henkie met de hoorn'*, die op de achterkant zijn vermeld met plaatje en titel. Een eenvoudige, eenregelige tekst geeft aan wat er te zien is, met weergave van het geluid. Door de geluidseffecten zal de uitgave in de smaak vallen bij dreumesen en jonge peuters. Vierkant hardkartonnen prentenboekje met twee afgeronde hoeken. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789047628613

Titel Het Gouden Boekjes geluidenboek : met 6 geluiden!
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Amsterdam : Rubinstein, 2021
Overige gegevens 14 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 15 cm
Annotatie Tekst en geluiden gebaseerd op prenten uit: Vijf brandweermannetjes, Mannetje Nies, De gele taxi, Henkie met de hoorn, Meneer Mooiweer en De hongerige leeuw
ISBN 9789047628613
PPN 430553919
Thematrefwoord Geluiden
Taal Nederlands