Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen
Boek

52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen ontdek nog meer leuke steden & dorpen van Nederland en België (april 2022)/ Ellie Brik, eindredactie Marjolein den Hartog ; fotografie Vincent van den Hoogen, Ellie Brik

Tweeënvijftig wandelroutes door steden en natuurgebieden in Nederland en Vlaanderen; met vermelding van winkels en bezienswaardigheden en beschrijvingen van restaurants.

Aanwezigheid

Recensie

In dit boekje zijn 52 wandelroutes in Nederland en Vlaanderen opgenomen. Bij elke wandeling wordt ook een restaurant genoemd om even uit te rusten en iets te eten en te drinken. De wandelingen betreffen wandelingen in de stad of de natuur, wandelingen over oude vestingen of door een kasteeltuin. Opgenomen zijn onder meer een wandeling door historisch Alkmaar, door de oude schippersbuurt van Antwerpen, door boekenstad Bredevoort, een wandeling door het Den Haag van Couperus, rond de vuurtoren de Brandaris op Terschelling en een wandeling rond de Abdij van Postel. Voor in het boekje een schematisch kaartje van Nederland en Vlaanderen met omcirkelde paginanummers, op de bladzijde ernaast de plaatsen alfabetisch met opnieuw de paginavermelding. De wandelingen, die gemiddeld anderhalf uur duren, staan alfabetisch op plaatsnaam met steeds een plattegrond met de route. Daarna volgt een beschrijving van het restaurant waar werd uitgerust en consumpties werden genuttigd. Van elk restaurant een foto, beschrijving en vermelding van adres en openingstijden. Een boekje met leuke ideeën om de zondag (of een andere dag) door te brengen. Brede spiraalband, handig formaat. Van de auteur verscheen eerder '52 zondagen : wandelen & lunchen'*, dat dezelfde opzet als dit boekje kende.

Specificaties

Nederlands | 9789493273061 | 216 pagina's

Titel 52 nieuwe zondagen wandelen & lunchen : ontdek nog meer leuke steden & dorpen van Nederland en België
Auteur Ellie Brik
Secundaire auteur Marjolein den Hartog ; Vincent van den Hoogen
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Rotterdam : Mo'Media, april 2022
Overige gegevens 216 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Hernieuwde editie van de oorspronkelijke uitgave: Breda : Mo'Media, (c)2004
ISBN 9789493273061
PPN 435338765
Rubriekscode 983
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wandeltochten; Nederland; Gidsen ; Wandeltochten; België; Gidsen ; Restaurants; Nederland; Gidsen
PIM Rubriek Nederland
PIM Trefwoord Wandeltochten