Boe boe, daar is Koe
Boek

Boe boe, daar is Koe (2022)/ Camilla Reid, Clare Youngs

Wat zegt het schaap? Wat zegt de kip? Wat zegt het varken? Wat zegt de koe? En zie je ook de andere bijzondere kleine diertjes? Kijk maar eens goed. Prentenboek met flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Dit peuterboek is gemaakt van dik karton en heeft afgeronde hoeken. Er worden vier boerderijdieren getoond: het schaap, de kip, het varken en de koe. Elk dier staat afgebeeld op een dubbele pagina; de dieren zijn opgebouwd uit gekleurde vakjes in dezelfde tinten, met gebruikmaking van goud- en zilverfolie. Rond het dier staat een korte tekst en er worden wat losse voorwerpen getoond. Naast de beschrijving van het bijpassende geluid van het dier, staat telkens een vraag. Het antwoord gaat verscholen achter in vorm geknipte vilten flapjes in diverse kleuren. Op de laatste twee pagina's staan de vier dieren (en het geluid dat bij hen hoort) afgebeeld; achter een grote roze flap komt een spiegeltje tevoorschijn. Verscheen tegelijk met 'Brul brul, daar is Leeuw'*, over wilde dieren. Fraai uitgevoerd, educatief boekje, om dieren te benoemen en hun geluiden mee te oefenen. Voor 1,5 jaar en ouder.

Specificaties

Nederlands | 9789025775827

Titel Boe boe, daar is Koe
Auteur Camilla Reid
Secundaire auteur Clare Youngs
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Vertaling uit het Engels. - Omslag vermeldt: Vilten flapjes, spiegeltje, folie. - Tekst Camilla Reid, illustraties Clare Youngs - Vertaling van: Look, it's moo moo Cow. - (c)2022
ISBN 9789025775827
PPN 435360388
Thematrefwoord Dieren ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands