Het koninkrijk der bruggen
Boek

Het koninkrijk der bruggen ([2022])/ Danielle L. Jensen, vertaling [uit het Engels]: Valérie Janssen

Een jonge vrouwelijke spion wordt uitgehuwelijkt aan de koning van een naburig koninkrijk met als doel zijn ijzersterke verdedigingswerken te doorbreken. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een meeslepend fantasy-verhaal over liefde, wraak en verraad. Prinses Lara, spion van origine, heeft op haar trouwdag maar één gedachte voor haar kersverse echtgenoot: ik zal jouw koninkrijk op de knieën krijgen. Haar thuisland wordt uitgebuit door het koninkrijk der bruggen, dat de handel en het reizen over de brug streng reguleert. Als bruid van koning Aren zal Lara daarom alles doen om de verdediging van het ijzersterke rijk te breken. Maar als haar affectie voor haar nieuwe thuis en haar echtgenoot groeit, rijst de vraag waar het werkelijke kwaad schuilt. Met haar doel bijna binnen handbereik zal Lara moeten kiezen: wordt ze de vernietiger van een koning of de verrader van haar eigen volk?'Het koninkrijk der bruggen' is in een pakkende stijl en met oog voor detail geschreven en sleept de lezer makkelijk mee in het verhaal. Met een kaart en enkele zwart-witillustraties. Danielle L. Jensen is de Canadese auteur van verschillende succesvolle fantasy-series, waaronder 'The Malediction Novels' en de 'Dark Shores'-serie. Geschikt voor volwassen en jongere fantasy-liefhebbers vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789022595220 | 443 pagina's

Titel Het koninkrijk der bruggen
Auteur Danielle L. Jensen
Secundaire auteur Valérie Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2022]
Overige gegevens 443 pagina's - illustraties - 23 cm
Annotatie Wat als je verliefd wordt op de man die je gezworen had te vernietigen? - Op omslag tevens: limited edition - Vertaling van: The bridge kingdom. - (c)2018
ISBN 9789022595220
PPN 436156199
Genre science-fiction
Thematrefwoord Spionage ; Vijandschap ; Verraad ; Verliefdheid
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Koninkrijk-serie
Boek

Koninkrijk-serie (2022-...)

vol. dl. 1
Uitgeleend
Danielle L. Jensen