Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Isolatie
Boek

Isolatie een Renske Nijland thriller (juli 2022)/ Tamara Onos, redactie: Theo van Rijn, Marlies de Bruin

Een vrouwelijke arboprofessional wordt geconfronteerd met de verdwijning van een Poolse arbeider na een bedrijfsongeval in een piepschuimfabriek, en met de vondst van een lijk in het vredige Ellecom.

Aanwezigheid

Recensie

Het tweede deel uit de Renske Nijland-thrillerreeks. Arboprofessional Renske Nijland is getuige van een ernstig bedrijfsongeval in een piepschuimfabriek. Vlak voordat het slachtoffer wordt afgevoerd, fluistert de man een Pools woord in haar oor. Als Renske een onderzoek start, blijkt hij spoorloos verdwenen en wordt ze tegengewerkt door de directeur. De onverwachte terugkeer van haar moeder en de vondst van een lijk in het vredige Ellecom werpen een ander licht op het incident. Kan Renske meer doden voorkomen? 'Isolatie' is een vlotte en toegankelijk geschreven thriller vanuit een originele invalshoek. Tamara Onos (1972) is arbeidshygiënist en hoger veiligheidskundige. Haar liefde voor de pracht en problemen van arbeid deelt ze met Renske Nijland, de hoofdrolspeler uit deze serie. Het eerste deel van de Nijland-serie, 'Onder Invloed', werd uitgeroepen tot De Beste Nederlandse Vrouwenthriller van 2019.

Specificaties

Nederlands | 9789493192355 | 243 pagina's

Titel Isolatie : een Renske Nijland thriller
Auteur Tamara Onos
Secundaire auteur Theo van Rijn ; Marlies de Bruin
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Leidschendam : Uitgeverij LetterRijn, juli 2022
Overige gegevens 243 pagina's - kaart - 22 cm
Annotatie Bevat: Het joodse bruidje. - Eerder verschenen in: Blind vertrouwen : 30 spannende verhalen van Nederlandse en Vlaamse auteurs. - [Leidschendam] : LetterRijn, november 2020
ISBN 9789493192355
PPN 435409522
Genre thriller
Thematrefwoord Arbeidsomstandigheden ; Verdwijningen ; Moeder-dochter relatie
Taal Nederlands
Trefwoord Ellecom
Arbeidsomstandigheden
Industrie en Milieu
Romans en Verhalen, spelend in Gelderland