Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Het piramide project
Boek

Het piramide project ([2022])/ Geronimo Stilton, redactionale coördinatie: Maria Ballarotti ; bewerking: Alessandra Rossi ; illustraties verhaal: Danilo Barozzi, Francesco Castelli en Danilo Loizedda (ontwerp), David Cerchi en Alessio D'Amico (kleur) ; vertaling [uit het Italiaans]: Loes Randazzo

De Stiltons reizen naar het oude Egypte, waar ze op zoek moeten naar een zoekgeraakte schat. Alleen met deze schat kan de koninklijke architect de bouw van de grote piramide van Cheops bekostigen. Met gekleurde illustraties. Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannend avontuur in de 'Geronimo Stilton - reis door de tijd'-serie. Dankzij een mysterieus kompas belanden de Stiltons in het oude Egypte, aan het hof van farao Cheops. Er blijkt een kostbare schat te zijn gestolen, en de koninklijke architect heeft nu geen idee hoe hij de bouw van zijn imposante piramide moet bekostingen. Tussen de quizzen, gevaarlijke Nijltochten en innige ontmoetingen met de kat van de farao door doen de Stiltons hun best om het Piramide Project tot een goed einde te brengen. Vinden ze de schat op tijd? 'Het Piramide Project' is in een humoristische stijl geschreven en maakt gebruik van een speelse typografie. Met grappige kleurenillustraties in de bekende Stilton-stijl. Achterin het boek staan weetjes en spelletjes over het oude Egypte. Geronimo Stilton is het pseudoniem van een reeks schrijvers en tekenaars die samen de gelijknamige serie uitgeven. Het oorspronkelijke idee komt van de Italiaanse Elisabetta Dami (1958). Voorlezen vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789464291735 | 283 pagina's

Titel Het piramide project
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Maria Ballarotti ; Danilo Barozzi ; Daria Cerchi ; Loes Randazzo
Type materiaal Boek
Uitgave Kalmthout : Pelckmans, [2022]
Overige gegevens 283 pagina's - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Gebaseerd op een idee van Elisabetta Dami - Vertaling van: Missione piramidi. - Piemme, (c)2021. - (Viaggio nel tempo ; 14)
ISBN 9789464291735
PPN 436853248
Thematrefwoord Tijdreizen ; Egyptische Oudheid ; Piramide van Cheops ; verborgen schatten
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Reis door de tijd
Boek

Reis door de tijd (2017-...)

vol. [14]
Uitgeleend
Geronimo Stilton