Fluister woud
Boek

Fluister woud (april 2022)/ Jennifer Murgia, vertaling [uit het Engels]: Anneleen Olbrechts ; tekstredactie: Marieke Veringa & Jen Minkman

Een jonge vrouw moet in het Beieren van de zeventiende eeuw vluchten voor een duistere erfenis die doordrongen is van hekserij. Vanaf ca. 15 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Een spannende historische fantasy-roman over hekserij in het zeventiende-eeuwse Beieren. Rune is opgevoed door een oude waarzegster in het Duistere Woud. Ze heeft geleerd nooit iemand van het dorp recht in de ogen te kijken, omdat er ooit iets vreselijks is gebeurd in het bos. Nu spoken er fluisteringen rond van een bruut omgebrachte moeder met een geheim... Rune ontdekt dat ze verbonden is met een erfenis die doordrenkt is met angst, hekserij en moord. Kan ze zichzelf in veiligheid brengen? 'Fluisterwoud' is in een prettig leesbare stijl geschreven. Voor liefhebbers van fantasy-verhalen over heksen en met sterke vrouwelijke hoofdpersonages. Met een kaart. Jennifer Murgia (1971) is een Amerikaanse schrijfster van young adult-romans. Vanaf ca. 15 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789493265011 | 303 pagina's

Titel Fluister woud
Uniforme titel Fluisterwoud
Auteur Jennifer Murgia
Secundaire auteur Anneleen Olbrechts ; Marieke Veringa
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Utrecht] : Dutch Venture Publishing, april 2022
Overige gegevens 303 pagina's - zwart-wit illustraties, kaart - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Forest of whispers
ISBN 9789493265011
PPN 435349112
Genre science-fiction - historische roman
Thematrefwoord Hekserij ; Weeskinderen ; Beieren; 17e eeuw
Taal Nederlands