Peutermama's
Boek

Peutermama's de gids voor een vrolijke en ontspannen peutertijd - van 1,5 tot 4 jaar - ([2022])/ Sonia Pypaert, redactie: Lies Cattersel

Informatie en tips over de ontwikkeling en opvoeding van peuters en over moederschap tijdens de peuterfase, met veel ruimte voor persoonlijke ervaringen van de auteur en andere moeders.

Recensie

Een informatief en onderhoudend boek over de ontwikkeling en verzorging van kinderen tijdens de peutertijd, waarbij de auteur veel van haar eigen persoonlijke ervaringen en die van andere moeders deelt. 'Peutermama's' geeft inzicht in de ontwikkeling van het kind en toont hoe je met grote emoties om kunt gaan. De concrete tips en praktische lijstjes over eten, spelen, slapen en potjestraining nemen (opvoed)stress weg, en herkenbare verhalen zorgen voor een soms broodnodige zucht van verlichting. 'Peutermama's' is in een zachte en toegankelijke en stijl geschreven, waarbij de lezer direct wordt aangesproken. Het boek bevat naast foto's en illustraties in kleur en zwart-wit veel praktische lijstjes en tips. Geschikt voor alle moeders en opvoeders met jonge kinderen. De Belgische Sonia Pypaert is moeder van drie kinderen. Ruim twintig jaar geleden begon ze de babywinkel the baby's corner, als antwoord op haar eigen noden en zorgen tijdens haar prille moederschap. Daarnaast richtte ze de online community Onder mama's op, waar moeders wijsheid en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Specificaties

Nederlands | 9789401482981 | 222 pagina's

Titel Peutermama's : de gids voor een vrolijke en ontspannen peutertijd - van 1,5 tot 4 jaar -
Uniforme titel Peuter mama's
Auteur Sonia Pypaert
Secundaire auteur Lies Cattersel
Type materiaal Boek
Uitgave Tielt : Lannoo, [2022]
Overige gegevens 222 pagina's - illustraties - 21 cm
Annotatie Op omslag: Onder mama's
ISBN 9789401482981
PPN 436788748
Rubriekscode 441
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Peuters; Opvoeding
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Peuters