Hier benne draken
Boek

Hier benne draken ([2021])/ Paddy Donnelly, Susannah Lloyd, vertaald [uit het Engels] door Anne Douqué

Een ridder heeft een kaart. Daarom staat een kruisje. Op die plaats kan je draken vinden. De dappere ridder gaat direct op pad om ze te vinden. Vreemd genoeg is er nergens een draak te bekennen, of...? Oblong prentenboek met vrolijke illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Oblong formaat prentenboek (harde kaft), waarin op fantasievolle wijze het verhaal wordt verteld van een Don Quichotterig aandoende ridder die op zoek gaat naar een draak, hoewel zijn collega-ridders zeggen dat er in dit gebied geen draken voorkomen. Kinderen zullen genieten van de fantasievolle wijze waarop dit drieste verhaal, inclusief jonkvrouwe, verbaasd kijkend paard en voortdurend van vorm veranderend landschap de avonturen van de ridder in woord en beeld brengt: is dat nou echt een heuvel, of...? Zou zich daar echt een grot bevinden, of...? Heel mooi is de dubbelpagina in de donkere, pikzwarte grot weergegeven! Wordt daar nu echt een groot vuur gestookt, of...? Passend gezette tekst - vrolijke illustraties met trefwoorden. Prentenboek om vaak voor te lezen of samen te bekijken met jonge kinderen - zij zullen steeds meer grip kunnen krijgen op de inhoud: is het nou fantasie of werkelijkheid wat zich voor hun ogen afspeelt? Oorspronkelijk Engelstalig (2021), vertaald in levendig, stijlvol ('Heremijntijd' - 'Wis en waarachtig') Nederlands. Vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789055660001

Titel Hier benne draken
Auteur Paddy Donnelly
Secundaire auteur Susannah Lloyd ; Anne Douqué
Type materiaal Boek
Uitgave Etten-Leur : Maretak Kleuters, [2021]
Overige gegevens 36 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 25 × 29 cm
Annotatie Tekst Susannah Lloyd en illustraties Paddy Donnelly - Vertaling van: Here be dragons. - London : Frances Lincoln Children's Books, (c)2021
ISBN 9789055660001
PPN 433224657
Genre sprookjes
Thematrefwoord Ridders ; Sprookjesprinsessen ; draken ; Rolpatronen ; Zoektochten
Taal Nederlands