Een paard met een hoorn [Meeluisterboek]
Boek

Een paard met een hoorn [Meeluisterboek] ([2021])/ met illustraties van Gerd Stoop, idee & inhoudelijk en grafisch concept: ZNU ; tekst: Walter Oliviers & ZNU

Fin en Bel zien een paard. Het is een paard met een hoorn. Op een dag is het paard weg. Fin en Bel gaan op zoek. AVI-M3. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In het bos van de elfen Bel en Fin landt een eenhoorn. Zij zorgen voor hem, maar de volgende dag is hij weg. Als ze op zoek gaan vinden ze hem. Hij is gevangen in een kooi door de flurken, gemene wezentjes die zijn hoorn willen afsnijden en opeten. De elfen bevrijden de eenhoorn en vliegen erop weg. Een deel uit de serie 'Zin om te lezen'* van uitgeverij Deltas, een Vlaamse uitgever. Dat is te herkennen aan een enkele Vlaamse uitdrukking, 'ze gaan rap naar de stam'. Het boekje heeft een overzichtelijke bladspiegel, met tekst in een duidelijke grote ronde schreefloze letter. De tekst is eenvoudig, bevat korte zinnen en is geschikt voor eerste lezers, AVI-M3, al is de erin voorkomende 'flurk' geen gemakkelijk woord. De vriendelijke illustraties in zachte pastelkleuren zijn naast de tekst opgenomen en sluiten er naadloos bij aan. Klein formaat, oblong, aantrekkelijk en overzichtelijk vormgegeven eerste leesboekje. Verscheen eerst als gewoon boek*, nu met code waarmee het verhaal op AVI-niveau beluisterd kan worden op meeluisterboek.nl. Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463524636 | 28 pagina's

Titel Een paard met een hoorn [Meeluisterboek]
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Secundaire auteur Gerd Stoop ; Walter Oliviers
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, [2021]
Overige gegevens 28 pagina's - gekleurde illustraties - 18 × 23 cm
Annotatie Meeluisterboek. - Met inlogcode
ISBN 9789463524636
PPN 435693387
Genre sprookjes
Thematrefwoord Elfen ; Eenhoorns
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zin om te lezen!
Boek

Zin om te lezen! (2021-...)

vol.
Uitgeleend