Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Gijs de gewone gekko
Boek

Gijs de gewone gekko ([2022])/ Wendy Meddour, Carmen Saldaña, vertaald uit het Engels door Ineke Ris

Gijs kan zich camoufleren en denkt daarom dat hij heel speciaal is, maar andere dieren kunnen dit ook! Is hij dan toch heel gewoon? Prentenboek met gekleurde illustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

'Gijs de gewone gekko' is een prenten- en zoekboek over Gijs, die denkt dat hij het bijzonderste dier in het regenwoud is. Hij kan zich namelijk camoufleren tegen de bomen en de bladeren. Maar dan ontdekt hij dat er ook andere dieren zijn die dit kunnen! Hierdoor gaat hij zich afvragen of hij nog wel zo speciaal is, en wie er nog van hem zal houden... Op de pagina's zitten gecamoufleerde dieren verstopt die de lezertjes kunnen zoeken. In vriendelijke stijl geschreven. Met kleurrijke illustraties van de jungle en de dieren daarin. Wendy Meddour (1975) is een Britse jeugdauteur. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. De illustraties zijn gemaakt door Carmen Saldaña*. Van haar zijn meerdere boeken in het Nederlands verschenen. Dit boek is haar debuut in Nederland. Geschikt voor kinderen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789061740919

Titel Gijs de gewone gekko
Auteur Wendy Meddour
Secundaire auteur Carmen Saldaña ; Ineke Ris
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : C. de Vries-Brouwers, [2022]
Overige gegevens 30 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 28 cm
Annotatie Tekst Wendy Meddour, illustraties Carmen Saldaña - Vertaling van: Howard the average gecko. - Oxford University Press, (c)2021
ISBN 9789061740919
PPN 436682060
Thematrefwoord IJdelheid ; Identiteit ; Vriendschap ; Zoekboeken
Taal Nederlands