Op schattenjacht met Penelope Strudel
Boek

Op schattenjacht met Penelope Strudel ([2022])/ Brendan Kearney, vertaling [uit het Engels] Reine De Pelseneer

Ga jij mee puzzels maken met Penelope Strudel? Oom Pieter Pudding heeft haar cadeau goed verstopt. Help Penelope bij haar speurtocht en vind haar cadeau. Prentenboek met opdrachten en puzzels. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De jarige Penelope krijgt een cadeau van Oom Pieter Pudding. Hij heeft het goed verstopt in zijn enorme landhuis, het Puddingpaleis. Help jij Penelope om haar verjaardagscadeau te vinden? Dit aantrekkelijke kijk- en zoekboek nodigt de lezer uit op speurtocht te gaan. In elke kamer is een brief verstopt met een opdracht. Maar die is niet zo gemakkelijk te vinden in de gezellige chaos van papegaaiduikers, huisdieren, bomen en planten, huisraad, speelgoed en bizarre voorwerpen die de kamers overvol maken. Op de kleurrijke tekeningen over dubbele pagina's is veel grappigs te zien. De opdrachten bestaan uit eenvoudige puzzels: rekenen en taal, verschillen ontdekken, een doolhof en geheime codes ontcijferen. Leuk en geschikt voor de doelgroep. De oplossing van elke puzzel is de naam van de volgende kamer. Achterin het boek staan de oplossingen. Prentenboek met opdrachten. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462916197

Titel Op schattenjacht met Penelope Strudel
Auteur Brendan Kearney
Secundaire auteur Reine De Pelseneer
Type materiaal Boek
Uitgave Eke : De Eenhoorn, [2022]
Overige gegevens 48 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 27 cm
Annotatie Op omslag: zoek de hints en kraak de codes om Penelope te helpen bij haar schattenjacht! - Vertaling van: Penelope Strudel and the birthday treasure hunt. - London : Francis Lincoln Children's Books, 2020
ISBN 9789462916197
PPN 435579541
Thematrefwoord Puzzels ; Zoekboeken
Taal Nederlands