Kiekeboe
Boek

Kiekeboe ([2022])/ creation: Jan Maillard

Bumba speelt verstoppertje met zijn circusvriendjes. Wie zit er verscholen achter de grote flappen? Ga mee op zoek naar de zeven vriendjes van Bumba. Prentenboek met kleurrijke illustraties en flappen. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Recensie

Bumba, de bekende clown in zijn knalgele pak, speelt verstoppertje met zijn circusvriendjes. Wie zit er verscholen achter de grote XL-flappen? De jonge kijker krijgt tekstuele adviezen van Bumba. Zo is het niet moeilijk te raden wie zich in een boom verstopt heeft en tjilpt. Precies: Kiwi de vogel. Achter het muurtje steken grote oren en dito slagtanden uit. Kiekeboe. Daar zit Tumbi de olifant. In totaliteit moeten er zeven (dieren)vriendjes gevonden worden. Vaste indeling: op de linkerpagina staat Bumba afgebeeld en op de rechterbladzijde zijn te zoeken vriend. Allemaal in de bekende felle, primaire kleuren met dikke, zwarte omlijning. Over Bumba verschenen al veel boeken in allerlei formaten*. Door de herkenbaarheid (tv/website van Studio 100/theatershows/merchandising) is dit boek aantrekkelijk voor kleintjes. Hardkartonnen vierkant prentenboekje met afgeronde hoeken. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462775565

Titel Kiekeboe
Secundaire auteur Jan Maillard
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle : Studio 100, [2022]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Met XL flappen
ISBN 9789462775565
PPN 434422185
Thematrefwoord Verstoppertje ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bumba
Boek

Bumba ([2005]-...)

Koffertje met drie vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met eenvoudige, felgekleurde illustraties waarin clowntje Bumba en zijn vriendje Bumbalu die steeds tegengestelde dingen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend