In het circus
Boek

In het circus met flapjes ([2022])/ creation: Jan Maillard, met medewerking van Inge Laenen, Peter Kustermans, Hans Bourlon en Gert Verhulst

Bumba beleeft een spannend avontuur in het circus. Hij begint met een goocheltruc. Zal hij zijn vriend Bumbalu kunnen wegtoveren? En wat is er aan de hand met koorddanseres Nanadu? Prentenboek met kleurrijke illustraties en flapjes. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

De bekende tv-clown Bumba beleeft een avontuur in het circus. Eerst doet hij een gevaarlijke goocheltruc: hij wil zijn vriend Bumbalu wegtoveren. Zou dat lukken? Daarna komen de acrobaten. Maar waar is Nanadu, de koorddanseres? Zij heeft zich verstopt, omdat zij een beetje bang is voor alle aandacht van het publiek. Gelukkig wordt zij aangemoedigd door haar circusvrienden en wordt het een fantastische show. De illustraties beslaan telkens twee bladzijden en zijn uitgevoerd in lijntekeningen met felle vlakkleuren en zwarte lijnen. De tekst bevindt zich bovenaan de linkerpagina, gedrukt in schreefloos lettertype en vooral bedoeld als voorleestekst. Op de pagina's is veel te zien en er zijn kleine kartonnen flapjes die aan de binnenzijde extra informatie geven. Kijk- en voorleesboek dat leuke en leerzame momenten zal opleveren met de jongste kinderen op schoot. Over Bumba verschenen al veel boeken in allerlei formaten*. Langwerpig prentenboek met stevige bladzijden van gelamineerd en geplastificeerd karton. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789462775862

Titel In het circus : met flapjes
Auteur Jan Maillard
Secundaire auteur Inge Laenen
Type materiaal Boek
Uitgave Schelle, Belgium : Studio 100, [2022]
Overige gegevens 16 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 30 cm
ISBN 9789462775862
PPN 436290162
Thematrefwoord Circussen ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Bumba
Boek

Bumba ([2005]-...)

Koffertje met drie vierkante, hardkartonnen prentenboekjes met eenvoudige, felgekleurde illustraties waarin clowntje Bumba en zijn vriendje Bumbalu die steeds tegengestelde dingen doen. Vanaf ca. 2 jaar.

vol.
Uitgeleend