Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Alles andersom
Boek

Alles andersom Avontuur en Uitpluisje op ontdekking ([2021])/ illustraties: Nancy Kers, verhalen Michel Charlier ; vertaling [uit het Frans]: Phaedra, Luc Van de Cruys ; eindredactie: Mieke Gybels

Avontuur besluit samen met zijn hond Uitpluisje een ruimteschip te bouwen. Onderweg door het universum komen ze professor Roos Bolleboos tegen. Samen beleven ze avonturen, voeren proefjes uit en leren tal van nieuwe dingen. Met echte wetenschappelijke proefjes om zelf te doen. Vanafca. 4 t/m ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vrolijk en informatief prentenboek waarin korte verhaaltjes gecombineerd worden met wetenschappelijke proefjes die kinderen prikkelen en aanzetten om later misschien zelf actief aan de slag te gaan in de wereld van wetenschap en techniek. Avontuur besluit samen met zijn hond Uitpluisje een ruimteschip te bouwen. Onderweg door het universum komen ze professor Roos Bolleboos tegen. Samen beleven ze avonturen, voeren proefjes uit en leren tal van nieuwe dingen. 'Alles andersom' is eenvoudig geschreven en bevat simpele proefjes. Deze proefjes kunnen ouders of opvoeders samen met hun kinderen makkelijk uitvoeren. Met foto's en kleurenillustraties. Voor kinderen vanaf ca. 4 t/m ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789031700677 | 46 pagina's

Titel Alles andersom : Avontuur en Uitpluisje op ontdekking
Auteur Nancy Kers
Secundaire auteur Michel Charlier ; Luc Van de Cruys ; Mieke Gybels
Type materiaal Boek
Uitgave Averbode : Uitgeverij Averbode, [2021]
Overige gegevens 46 pagina's - gekleurde illustraties, foto's - 31 cm
Annotatie Vertaling van: Sens dessus dessous : les découvertes étonnantes de Vasco et Farfouille. - Erasme, (c)2021
ISBN 9789031700677
PPN 436852276
Rubriekscode 507
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Natuurwetenschappen; Experimenten
PIM Rubriek Wetenschap en Techniek
PIM Trefwoord Experimenten