Raak elkaar niet kwijt
Boek

Raak elkaar niet kwijt houd de liefde levend na de komst van een kind ([2022])/ Rianne Roes, gedichten: Rianne Roes ; illustraties: Ingrid Bockting ; redactie: Gonnie Mulder

Informatie over veranderingen in de liefdesrelatie na de komst van een kind, met adviezen voor het werken aan en onderhouden van de relatie.

Aanwezigheid

Recensie

Een verhelderend boek over liefdesrelaties, relatieproblemen en ouderschap. De komst van een kind is een ingrijpende gebeurtenis die de relatie onder druk kan zetten. De auteur geeft inzicht in wat er in jezelf en binnen de relatie verandert na de komst van een kind. Dat helpt om twijfels en emoties te begrijpen, en de regie terug te krijgen. Geschreven in een prettige, toegankelijke stijl, waarbij de lezer direct wordt aangesproken. Het boek is gericht op ouders en verzorgers, en is ook geschikt voor relatiecoaches, orthopedagogen en therapeuten. Met schema's. Rianne Roes (1985) is gedragswetenschapper en relatietherapeut en begeleidt koppels bij grote veranderingen in hun leven.

Specificaties

Nederlands | 9789493272026 | 296 pagina's

Titel Raak elkaar niet kwijt : houd de liefde levend na de komst van een kind
Auteur Rianne Roes
Secundaire auteur Ingrid Bockting ; Gonnie Mulder
Type materiaal Boek
Uitgave [Amsterdam] : Lucht, [2022]
Overige gegevens 296 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Inzichten van de relatie-expert - Met literatuuropgave
ISBN 9789493272026
PPN 435583522
Rubriekscode 433
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Relatieproblemen ; Ouderschap
PIM Rubriek Opvoeding en Onderwijs
PIM Trefwoord Ouderschap, Relatieproblemen