"Die waarin Haai een tijdbom maakt"
Boek

"Die waarin Haai een tijdbom maakt" (2021)/ tekst: Tirza van Schie, getekend door mijn zoon Sven ; geinspireerd op de tekeningen van Hanneke van der Meer

Haai kan zijn vriendje Ferm niet bereiken, omdat die helemaal opgaat in zijn videogame. Hoe kunnen ze samen zijn schermtijd verminderen? Prentenboek met vrolijke, cartooneske kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Haai is zijn vriendje Ferm kwijt. Als hij hem vindt, blijkt Ferm helemaal op te gaan in een videogame. Haai trekt alles uit de kast om Ferm te bereiken, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig. Als Ferm eindelijk weer terug is in de echte wereld, bedenken ze samen een creatieve oplossing om te zorgen dat Ferm niet te vaak gaat gamen.'Ferm' beschrijft op toegankelijke en verhalende wijze wat een grote hoeveelheid schermtijd met een kind kan doen maar ook wat een mogelijke oplossing kan zijn. Met vrolijke, cartooneske kleurenillustraties. Tirza van Schie heeft een passie voor opvoeding vanuit verbinding en humor. Het personage Ferm is verzonnen door haar zoon en mede tot stand gekomen door Hanneke van der Meer, illustrator en moeder van drie kinderen. Het boek is het derde deel uit de serie 'Ferm*': boeken die diverse onderwerpen bespreekbaar maken op een luchtige manier. Voor kinderen vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789082680324 | 36 pagina's

Titel "Die waarin Haai een tijdbom maakt"
Auteur Tirza van Schie
Secundaire auteur Sven van Schie ; Hanneke van der Meer
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave [Utrecht] : Uitgeverij Fraai, 2021
Overige gegevens 36 pagina's - gekleurde illustraties - 26 cm
ISBN 9789082680324
PPN 435338641
Rubriekscode 614.79
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Gameverslaving ; Computerspelen
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Gameverslaving

Relaties/Serie

Ferm
Boek

Ferm (2017-...)

vol.
Uitgeleend
Tirza van Schie