Let op: Vrijdag 26 april is Rozet om 20 uur gesloten. Zaterdag 27 april (Koningsdag) is Rozet de hele dag gesloten.
Landlijnen
Boek

Landlijnen ([2022])/ Raynor Winn

Persoonlijk verslag van de ruige, maar hoopvolle wandeltocht van meer dan 1600 kilometer dwars door Schotland van het echtpaar dat eerder het South West Coast Path liep.

Aanwezigheid

Recensie

Een nieuw beeldend reisverhaal van de Britse Raynor Winn over de zware, ruige wandeltocht die zij met haar man Moth maakte door Schotland. Tijdens deze tocht over afgelegen bergen, door gletsjerdalen en langs diepe lochs vraagt Winn zich af hoe wij ons tot elkaar verhouden, en tot het land, nu de breuklijnen tussen de verschillende naties steeds groter lijken te worden. Is er nog genoeg dat we delen om het behoud van aarde en natuur voorrang te kunnen geven? Intussen gaat de gezondheid van Moth gestaag achteruit. Het lopen van het South West Coast Path heeft destijds aantoonbaar geholpen, maar zal het wandelen nu opnieuw zijn magische uitwerking hebben?'Landlijnen' is in een empathische, heldere en poëtische stijl geschreven met veel ruimte voor natuurbeschrijvingen. Een bijzonder verhaal voor een breed tot literair lezerspubliek over een onzekere, maar tegelijkertijd hoopvolle reis door het wilde Schotland. Met kaarten in zwart-wit. Raynor Winn (1962) is een Britse schrijfster. Ze verwierf bekendheid met 'Het Zoutpad' en de opvolger 'De Wilde Stilte'.

Specificaties

Nederlands | 9789463822398 | 351 pagina's

Titel Landlijnen
Auteur Raynor Winn
Secundaire auteur Annemie de Vries
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Balans, [2022]
Overige gegevens 351 pagina's - kaarten - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Vertaling Annemie de Vries - Vertaling van: Landlines. - London : Michael Joseph, (c)2022 - Vervolg op: Het zoutpad + en: De wilde stilte
ISBN 9789463822398
PPN 436794462
Rubriekscode Groot-Brittannië 995.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Wandeltochten; Schotland; Reisbeschrijvingen ; Wandeltochten; Engeland; Reisbeschrijvingen
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Groot-Brittannië (Schotland)