Het zomerse geheim van Marigold
Boek

Het zomerse geheim van Marigold (mei 2022)/ Kirsty Ferry, vertaling [uit het Engels]: Roos Griffioen ; tekstredactie: Britt Zwijnenberg & Jen Minkman

In Cornwall organiseert een vrouw samen met haar concurrent een kunsttentoonstelling. Wanneer ze een geheim uit het verleden ontdekken, wordt hun samenwerking enerverender dan ze van tevoren hadden kunnen weten.

Aanwezigheid

Recensie

Een vrolijke chicklit van Kirsty Ferry. 'Het zomerse geheim van Marigold' speelt zich af in Cornwall en gaat over liefde, kunst en geheimen uit het verleden. Het boek volgt het verhaal van Sybill Helyer en Coren Penhaligon, concurrenten die beide een kunstcentrum runnen maar toch goed met elkaar overweg kunnen en zelfs een oogje op elkaar hebben. Samen organiseren ze een tentoonstelling over een plaatselijke vroeg-twintigste eeuwse kunstenares. De ontdekking van een geheim schetsboek en een baljurk wijst op een onbekend schandaal uit het verleden en maakt hun samenwerking een stuk enerverender dan ze vooraf hadden gedacht. Het boek leest makkelijk weg. 'Het zomerse geheim van Marigold' zal een breed publiek aanspreken. Kirsty Ferry (2000) is een Britse auteur.

Specificaties

Nederlands | 9789493265226 | 288 pagina's

Titel Het zomerse geheim van Marigold
Auteur Kirsty Ferry
Secundaire auteur Roos Griffioen ; Britt Zwijnenberg
Type materiaal Boek
Editie Eerste uitgave;
Uitgave [Enschede] : Choc Lit NL, mei 2022
Overige gegevens 288 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Summer's secret Marigold. - Choc Lit, 2021 (Cornish secrets)
ISBN 9789493265226
PPN 43569779X
Genre romantische verhalen
Thematrefwoord Kunst
Taal Nederlands