Sam krijgt les [Meeluisterboek]
Boek

Sam krijgt les [Meeluisterboek] (2022)/ Stefanie Taschinski, met illustraties van Susanne Göhlich ; vertaling [uit het Duits]: Annemarie Bon ; redactie: Ezra van Wilgenburg

Sam is de hond van Siep. Siep zorgt goed voor Sam. Maar Sam doet niet wat hij vraagt. Siep gaat met Sam naar hondenles. Sam vindt de juf van de les erg leuk. Maar naar Siep wil hij niet luisteren. Heeft de juf soms een geheim? Boek op AVI-niveau E3, met illustraties en meeluistercode. Vanaf ca. 6 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Sam is de hond van Siep. Siep zorgt goed voor Sam, maar snapt hem niet altijd. Siep snapt niet waarom Sam niet precies doet wat hij vraagt. Hij besluit om naar hondenles te gaan, zodat Sam zich leert te gedragen. Sam vindt de juf van de les erg leuk en doet precies wat zij vraagt. Maar naar Siep wil hij niet luisteren. Hoe kan dat toch? Heeft de juf misschien een geheim? Dit boekje is geschreven op AVI-niveau E3. De zinnen zijn kort en de letters zijn groot. In vijf hoofdstukjes komt het verhaal tot ontplooiing. Door de grote en grappige kleurenillustraties is het boekje aantrekkelijk voor beginnende lezers. In dezelfde reeks verscheen 'Sam en Siep, houd de dief!' Beide boeken zijn ook verkrijgbaar als losse boeken zonder meeluistercode.* Vanaf ca. 6 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463524605 | 45 pagina's

Titel Sam krijgt les [Meeluisterboek]
Auteur Stefanie Taschinski
Secundaire auteur Susanne Göhlich ; Annemarie Bon ; Ezra van Wilgenburg
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2022
Overige gegevens 45 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Meeluisterboek. - Met inlogcode - Vertaling van: Mission Hundeschule. - Hamburg : Verlag Friedrich Oetinger GmbH, (c)2019. - (Bifi & Pops)
ISBN 9789463524605
PPN 435595512
Genre dierenleven
Thematrefwoord Honden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Sam en Siep
Boek

Sam en Siep (2022-...)

vol.
Uitgeleend
Stefanie Taschinski
Vaantjes
Boek

Vaantjes (2015-...)

vol.
Uitgeleend