Ik lees en zing groep 3
Boek

Ik lees en zing groep 3 liedjes voor beginnende lezers (juli 2022)/ auteur: Daniella Ezerman, illustraties en vormgeving: Kids Marketeers BV

Zing je mee over de muis? Of over de reus? Bundel met 22 liedjes op AVI-niveau E3, met links naar YouTube. Met kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Bundel met liedjes die gericht zijn op het leesonderwijs van groep 3. De schreefloze letters zonder hoofdletters of interpunctie zijn vetgedrukt. De tekst kent een eenvoudig rijm en ook het woordgebruik is eenvoudig. Bij ieder liedje staat een QR-code waarmee je terechtkomt op YouTube. De muziek is simpel en toegankelijk, met een soort vertellende melodie. De muziekstijlen variëren. Zo is er onder andere een Arabisch klinkend liedje over de uil. Sommige liedjes hebben teksten die het kind iets leren (rekenen, spellen). De kaft van dit kleine boekje is soepel, de bladzijden van glanzend papier zijn stevig. Daardoor is het vaak te gebruiken. Ieder liedje staat gedrukt in een illustratie van twee pagina's. De figuren zijn met zwarte lijnen getekend en monochroom ingekleurd. Deze platte, karakterloze tekeningen zijn duidelijk op de computer gemaakt. Leesliedjesboekje op AVI-niveau E3 voor beginnende lezers of jonge kinderen die Nederlands moeten leren. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789090360478

Titel Ik lees en zing groep 3 : liedjes voor beginnende lezers
Auteur Daniella Ezerman
Instelling /Kids Marketeers, Amsterdam
Type materiaal Boek
Editie 1ste druk;
Uitgave [Harderwijk] : Animation Kiosk, juli 2022
Overige gegevens 22 bladen - gekleurde illustraties - 20 cm
Annotatie Met QR-code's
ISBN 9789090360478
PPN 436127237
Genre verhalenbundel
Thematrefwoord Kinderliedjes
Taal Nederlands