Kiekeboe Milo!
Boek

Kiekeboe Milo! een flapjesboek ([2022])/ Faye Williamson

Poes Milo is zoek. Waar zou Milo kunnen zijn? Misschien in de keuken, tussen de bladeren in de boom, achter de bank, of in bad? Zoek maar mee. Prentenboek met flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Vierkant hardkartonnen prentenboekje met dikke stevige pagina's en twee afgeronde hoeken. Poes Milo is zoek. Waar zou Milo kunnen zijn? Misschien in de keuken, tussen de bladeren in de boom, in de moestuin, in de vijver, achter de bank of in bad? Elke rechterpagina heeft een grote flap, geschikt voor kleine handjes. De flap onthult niet Milo, maar andere personages zoals een beertje, vogeltjes, een konijn, kikker, hond en een badeend. Milo wordt op de laatste pagina gevonden. De tekst op de linkerpagina is kort en eenvoudig. De gestileerde illustraties over telkens een dubbele pagina zijn gemaakt in zwart, wit en grijs. Dat zorgt voor scherpe contrasten die het boekje geschikt maken voor het stimuleren van visuele waarneming. Met leuke details, die het kind zullen opvallen na meerdere keren bekijken, zoals schilderijtjes, waarop Milo te zien is, Milo's voerbak of Milo's pootafdruk. Prentenboekje met flapjes. Vanaf ca. 1,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789002274701

Titel Kiekeboe Milo! : een flapjesboek
Uniforme titel Milo
Auteur Faye Williamson
Type materiaal Boek
Uitgave Antwerpen : Oogappel, [2022]
Overige gegevens 18 ongenummerde pagina's - zwart-wit illustraties - 19 cm
Annotatie Omslag vermeld: Milo. - Vertaald uit het Engels - Vertaling van: Missing Milo. - UK : Fourth Wall Publishing, (c)2017
ISBN 9789002274701
PPN 436642654
Genre dierenleven
Thematrefwoord Katten ; Zoekboeken ; Beweegbare boeken
Taal Nederlands