Geen feest zonder Coolman!
Boek

Geen feest zonder Coolman! (2022)/ Rudiger Bertram, met tekeningen van Heribert Schulmeyer ; vertaald [uit het Duits] door Annemarie Bon ; redactie: Ezra van Wilgenburg

Kai gaat naar de verjaardag van zijn vriendin Lis. Natuurlijk gaat Coolman ook mee. Er gebeuren veel grappige dingen. Maar de volgende dag ziet Kai iets wat hij niet leuk vindt. Hoe lost hij het op? Boek op AVI-niveau E3, met illustraties. Vanaf ca. 6,5 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Kai is uitgenodigd voor het verjaardagsfeestje van Lis uit zijn klas. Natuurlijk gaat zijn onzichtbare vriend Coolman ook mee. Kai's beste vriend Daan zegt dat het een feest voor meisjes is, dus gaat Kai er vermomd naar toe. Daar bemoeit Coolman zich natuurlijk weer overal mee tot frustratie van Kai. Het wordt toch een leuk feest. En zelfs de dansles, waar ze tot zijn grote schrik naartoe gaan, is heel leuk. Maar de volgende dag wordt Kai onaangenaam verrast als hij met Lis op een foto van de dansles in de krant staat. Nu heeft hij Daan iets uit te leggen. Leuke leesoefenstof voor beginnende lezers na ongeveer negen maanden leesonderwijs. Het boek bevat meerdere kleurenillustraties, die soms een dubbele pagina beslaan. Ze vullen het verhaal aan. Dit is alweer het vierde AVI-boek over Kai en Coolman, op niveau E3. Het volgt op 'Coolman en ik, naar school'*. Op het omslag is Kai te zien naast Coolman die uit een roze doos springt. Ook verkrijgbaar als meeluisterboek.** Vanaf ca. 6,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463524674 | 43 pagina's

Titel Geen feest zonder Coolman!
Auteur Rudiger Bertram
Secundaire auteur Heribert Schulmeyer ; Annemarie Bon ; Ezra van Wilgenburg
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2022
Overige gegevens 43 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Vertaling van: Keine Party ohne Coolman! - Hamburg : Verlag Friedrich Oetinger GmbH, (c)2017. - (Coolman und ich)
ISBN 9789463524674
PPN 435689991
Thematrefwoord Verjaardagen ; Dansen ; Fantasievriendjes
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Coolman en ik
Boek

Coolman en ik (2021-...)

vol.
Uitgeleend
Rüdiger Bertram
Vaantjes
Boek

Vaantjes (2015-...)

vol.
Uitgeleend