Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Alle delen welkom
Boek

Alle delen welkom herstellen van trauma en innerlijke harmonie creëren met het Internal Family Systems-model (IFS) ([2022])/ Richard C. Schwartz, vertaling [uit het Engels] Ghislaine de Thouars ; met advies van Coen de Koning ; redactie Vitataal tekst & redactie

Verhandeling over het Internal Family Systems model, een therapiemethode om verschillende delen van het zelf te accepteren en zo tot heling en groei te komen.

Aanwezigheid

Recensie

'Alle delen welkom' is een boek over het Internal Family Systems model, een therapievorm die de verschillende delen van de menselijke persoonlijkheid accepteert, ook de delen die omschreven kunnen worden als slechte gewoonten, de innerlijke criticus, boosheid etcetera. Door hiermee om te gaan en in te zien dat deze voor een goed doel dienen, wordt werkelijke heling mogelijk en ervaren patiënten niet meer een voortdurende innerlijke worsteling. Informatief en invoelend geschreven. Voor lezers met verregaande interesse in het onderwerp. Richard C. Schwartz (1949) is academisch docent en psychotherapeut. Zijn werk werd in meerdere landen uitgegeven.

Specificaties

Nederlands | 9789463160803 | 255 pagina's

Titel Alle delen welkom : herstellen van trauma en innerlijke harmonie creëren met het Internal Family Systems-model (IFS)
Auteur Richard C. Schwartz
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ghislaine de Thouars
Type materiaal Boek
Uitgave Eeserveen : Uitgeverij Mens!, [2022]
Overige gegevens 255 pagina's - 24 cm
Annotatie Met literatuuropgave - Vertaling van: No bad parts. Healing trauma & restoring wholeness with the internal family systems model. - Boulder, CO : Sounds True Inc., (c)2021
ISBN 9789463160803
PPN 435536362
Rubriekscode 607.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Psychotherapie; Methodiek ; Psychotrauma's ; Identiteit
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Psychotherapie