Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Dinosaurussen
Boek

Dinosaurussen super leuke weetjes [Meeluisterboek] (2022)/ Karin Bischoff, vertaald [uit het Duits] door Annemarie Bon ; redactie: Inga Klingner ; illustraties: Ruth Koch

Wanneer leefden de dinosaurussen? Wat zijn de verschillende soorten? En welke fossielen zijn er gevonden? Lees de feitjes en doe de quiz na ieder hoofdstuk. Informatief meeluisterboek met quizzen. Vanaf ca. 8 jaar.

Aanwezigheid

  • Uitgeleend tot: 25/10/2024
    8-14 jaar - 2e verd. - Liefde en Leven - Dieren DINOSAURUSSEN BISC

Recensie

In dit informatieve boekje staat het leven van de dinosaurussen in vogelvlucht beschreven. Het gaat over de tijdperken waarin ze leefden, de verschillende soorten, en de fossielen die ons een inzicht geven in hun waarschijnlijke uiterlijk. Opgedeeld in drie hoofdstukken: 'Tijdreis naar de dinosaurussen', 'Zo leefden de sauriërs' en 'Op fossielenjacht'. Aan het einde van ieder hoofdstuk is een korte quiz met vragen over het vorige hoofdstuk te vinden. Luuk de schildpad gaat met de lezer mee op pad en levert commentaar. Er is een vierde hoofdstukje toegevoegd over Luuk met vragen over schildpadden. Waarom is Luuk bijvoorbeeld niet uitgestorven? Met helemaal achterin een grote maxi-quiz om je kennis nog eens goed te testen. Aangeprezen als makkelijk lezen boek, maar met foutjes in belangrijke namen waardoor het minder makkelijk te lezen is. Ook zijn enkele dino-feitjes inmiddels achterhaald. Voor lezers die graag veel informatie in hapklare brokken tot zich willen nemen. Met code* waarmee het verhaal beluisterd kan worden. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789463524582 | 64 pagina's

Titel Dinosaurussen : super leuke weetjes [Meeluisterboek]
Auteur Karin Bischoff
Secundaire auteur Annemarie Bon ; Inga Klingner ; Ruth Koch
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Arnhem : Bontekoe, 2022
Overige gegevens 64 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Meeluisterboek. - Met inlogcode - Vertaling van: Dinosaurier. - Nürnberg : Tessloff Verlag, (c)2020. - (Was ist was)
ISBN 9789463524582
PPN 435506706
Rubriekscode 576
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Dinosaurussen
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Dinosaurussen