Borrelbijbel
Boek

Borrelbijbel van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch (2022)/ Ramon Brugman, redactie: Natascha van der Stelt, Suzanne Stougie en Yulia Knol ; fotografie: Mitchell van Voorbergen

Meer dan tweehonderdvijftig recepten voor borrelhapjes, met praktische aanwijzingen, uitleg van basistechnieken en originele variaties.

Recensie

Een naslagwerk uit de serie 'Kookbijbels' over borrelhapjes in alle soorten en maten. Met meer dan 250 recepten voor borrelhapjes, van Franse bistro tot oesters en barbecue-stijl. Alle essentiële onderdelen komen aan bod om steeds weer een verrassende borrelplank samen te stellen. Met praktische aanwijzingen, belangrijke basistechnieken en originele variaties. 'Borrelbijbel' is toegankelijk geschreven en bevat heldere how to's en technieken, duidelijke stap-voor-stapfoto's ter ondersteuning van de recepten en smaakvolle foto's van de verschillende gerechten. Ramon Brugman werkte elf jaar als patissier voor hij besloot zich om te scholen. Hij werkte vervolgens twintig jaar als kok, waarvan de laatste zes jaar als chef-kok. Ramon is sinds 2015 te zien als televisie-kok en heeft verschillende kookboeken op zijn naam staan, waaronder 'Masterclass Dips'.

Specificaties

Nederlands | 9789048862627 | 495 pagina's

Titel Borrelbijbel : van Franse bistro tot BBQ summer en van movie night tot sunday brunch
Auteur Ramon Brugman
Secundaire auteur Natascha van der Stelt ; Mitchell van Voorbergen
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Carrera Culinair, 2022
Overige gegevens 495 pagina's - illustraties - 22 cm
Annotatie Met index
ISBN 9789048862627
PPN 435422006
Rubriekscode 629.76
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Borrelhapjes
PIM Rubriek Eten en Drinken
PIM Trefwoord Borrelhapjes