De koffers van oma
Boek

De koffers van oma (maart 2022)/ Nadia Babazia & Laura Muls, eindredactie: Ester van Buuren ; coördinatie: Ingrid Tiggelovend

Mouna's oma reist elk jaar naar haar thuisland Marokko en keert dan terug met een koffer vol verhalen. Prentenboek met sfeervolle illustraties in warme kleuren. Om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Mouna's oma is geboren in Marokko, maar woont al jaren in Nederland. Ze mist Marokko wel, daarom gaat ze er elk jaar naartoe - en komt terug met volle koffers. Mouna wacht ongeduldig op haar oma. Heeft ze weer zulke mooie verhalen in haar koffer? 'De koffers van oma' is in een zachte stijl geschreven prentenboek met paginavullende, sfeervolle illustraties in warme kleuren. Nadia Babazia is publiekswerker in het Red Star Line Museum in Antwerpen en houdt zich in die hoedanigheid dagelijks bezig met verhalen over mensen en migratie. 'De koffers van oma' is haar debuut als prentenboekenschrijver. Ook voor de illustrator Laura Muls is dit prentenboek haar debuut als illustrator van prentenboeken. Om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789492784100 | 26 pagina's

Titel De koffers van oma
Auteur Nadia Babazia
Secundaire auteur Laura Muls ; Ester van Buuren
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave [Ekeren] : Studio Sesam, maart 2022
Overige gegevens 26 pagina's - gekleurde illustraties - 22 cm
Annotatie Tekst: Nadia Babazia, illustraties: Laura Muls
ISBN 9789492784100
PPN 436783568
Thematrefwoord Grootmoeders ; Diversiteit ; Migranten ; Marokko ; Heimwee
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Superdiverse kinderboeken
Boek

Superdiverse kinderboeken (2015-...)

vol.
Uitgeleend