Graafmachine, waar ben je?
Boek

Graafmachine, waar ben je? vilten flapjes en een spiegeltje! (2022)/ Ingela P. Arrhenius

Waar is de graafmachine? Ga op zoek en kijk onder de vilten flappen. Prentenboek met kleurrijke illustraties en flappen. Vanaf ca. 1 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Dit kleurrijke vierkante zoek-en-vind prentenboekje bestaat uit vijf keer twee bladzijden met afgeronde hoeken. Het is van stevig karton, maar niet zelf vast te houden voor baby's. Op de linkerpagina zie je telkens een eenvoudige tekening uit de bouw, met in grote zwarte letters de naam van een voorwerp, gevolgd door de vraag 'Waar ben je?' Elke rechterpagina bevat een fel gekleurd vilten flapje. Daaronder zit het gezochte voorwerp met een tekst als 'Gevonden!' of 'O, ben je daar!' De eerste vier flappen staan qua vorm op de tekeningen links, dus die kun je ook laten zoeken. Onder het laatste flapje zit een spiegeltje, zodat de baby op de vraag 'Kindje, waar ben je?' zichzelf ziet. Baby's zullen al gauw de flapjes willen optillen en de voorwerpen aanwijzen. Het benoemen van de voorwerpen stimuleert de woordenschat. Peuters zullen ook graag met het boekje spelen en daarbij meebrabbelen. Voordeel: zij kunnen het wel zelf vasthouden. Tegelijkertijd verscheen ook 'Poes waar ben je'.* Prentenboek met kleurrijke illustraties en vilten flappen. Vanaf ca. 1 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789025776008

Titel Graafmachine, waar ben je? : vilten flapjes en een spiegeltje!
Auteur Ingela P. Arrhenius
Instelling /Nosy Crow, London
Type materiaal Boek
Editie Eerste druk;
Uitgave Haarlem : Gottmer, 2022
Overige gegevens 12 ongenummerde pagina's - gekleurde illustraties - 19 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels. - Tekst Nosy Crow Ltd - Vertaling van: Where's Mr Digger? - London : Nosy Crow Ltd, (c)2022
ISBN 9789025776008
PPN 435566784
Genre Boekstart
Thematrefwoord Graafmachines ; Verstoppertje ; Beweegbare boeken ; Zoekboeken
Taal Nederlands