Het boek waarvan je hond wil dat je het leest
Boek

Het boek waarvan je hond wil dat je het leest ([2022])/ Louise Glazebrook

Gids die inzicht geeft in het gedrag en de behoeften van honden. Met persoonlijke verhalen van de auteur en praktische tips.

Aanwezigheid

Recensie

Een informatieve en onderhoudende gids over honden en hondengedrag. Een hond communiceert de hele dag, maar als je zijn lichaamstaal niet kent, begrijp je niet wat hij wil zeggen. Waar veel hondentrainers zich richten op de hond, richt Glazebrook zich in dit boek vooral op de baas. Ze vertelt over raskenmerken en het kiezen van de juiste hond, lichaamstaal, speeltjes, eten en veel voorkomende gedragsproblemen. Zo biedt ze (aspirant) hondenbezitters kennis en vaardigheden die nodig zijn om honden beter te begrijpen en een band voor het leven op te bouwen. 'Het boek waarvan je hond wil dat je het leest' is in een opgewekte, persoonlijke stijl geschreven, waarbij de lezer direct wordt aangesproken. Met veel praktische tips en enkele afbeeldingen. Louise Glazebrook is een bekende Engelse hondengedragsdeskundige en -trainer.

Specificaties

Nederlands | 9789463822220 | 302 pagina's

Titel Het boek waarvan je hond wil dat je het leest
Auteur Louise Glazebrook
Secundaire auteur Maaike Post ; Arjen Mulder
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Uitgeverij Balans, [2022]
Overige gegevens 302 pagina's - 22 cm
Annotatie Vertaald uit het Engels door Maaike Post en Arjen Mulder - Vertaling van: The book your dog wishes you would read. - Orion Spring, (c)2021
ISBN 9789463822220
PPN 435565702
Rubriekscode 634.14
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Honden; Gedrag
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Honden