Let op: in week 18 is Rozet Centrum om 20.00 uur gesloten in plaats van 22.00 uur
De enorm eigenwijze eenhoorn op schoolreis
Boek

De enorm eigenwijze eenhoorn op schoolreis ([2022])/ Pip Bird, illustraties door David O'Connell ; vertaling [uit het Engels]: Sandra C. Hessels ; redactie en productie: Vitataal

Mira en haar klas gaan vandaag op schoolreis. David en de andere eenhoorns gaan ook mee. Waar zouden ze naartoe gaan? En gedraagt David zich wel netjes tijdens de reis? Met grappige illustraties in zwart-wit. Vanaf ca. 7 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

Mira is door het dolle heen: vandaag gaat haar klas op schoolreis! Ze heeft er zoveel zin in. Heerlijk zo'n avontuur: eerst een lange busreis en dan zijn ze bij het babydierenpark. Natuurlijk gaat David ook mee. Zou hij stiekem al het meegenomen brood voor tussen de middag oppeuzelen? En dan weer stinkwindjes laten? Lees wat ze allemaal meemaken in het vierde deel over Mira en eenhoorn David, na 'De enorm eigenwijze eenhoorn op het strand'* (2022), dat net zo vrolijk en grappig is als de eerdere delen. Natuurlijk zijn Raheem met zijn zwarte kroeshaar en Darcy in de rolstoel ook weer van de partij. Het verhaal bestaat uit acht hoofdstukken, met de tekst in vrij grote letters. Op bijna iedere pagina staat een grappige tekening in zwart-wit. Voorin is een getekende plattegrond van het babydierenpark opgenomen. Achterin vind je een aantal eenhoornmoppen en een test om te onderzoeken welk soort -hoorn (een mix van een dier en een eenhoorn) jij zelf bent. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048320233 | 151 pagina's

Titel De enorm eigenwijze eenhoorn op schoolreis
Uniforme titel De enorm eigenwijze eenhoorn
Auteur Pip Bird
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur David O'Connell ; Sandra C. Hessels
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Veltman Uitgevers, [2022]
Overige gegevens 151 pagina's - zwart-wit illustraties - 21 cm
Annotatie Vertaling van: The naughtiest unicorn on a school trip. - London : Egmont UK Limited, 2020
ISBN 9789048320233
PPN 436442450
Genre sprookjes - schoolverhaal
Thematrefwoord Eenhoorns ; Schoolreizen ; Schoolleven
Taal Nederlands