Let op | vanaf maandag 8 juli 2024 sluit Rozet Centrum om 20:00 uur (in plaats van 22:00 uur)
Ruby's safari
Boek

Ruby's safari zo ontdek je de mooiste vogels in de stad (2022)/ Bart Vos, met illustraties van Daniël Willemsen ; inhoudelijke redactie Jip Louwe Kooijmans ; tekstredactie Immeke Krabbe

Ga met de nieuwsgierige Ruby mee op safari in de stad en leer van alles over vogels. Met illustraties en foto's in kleur. Vanaf ca. 9 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

In 'Ruby's safari' gaat de nieuwsgierige Ruby Vos op safari in de stad. Ze gaat op zoek naar de Big Five, de vijf mooiste vogels van de stad. Onderweg ontdekt ze nog veel meer mooie vogels, van de boomklever tot boomkruiper en van roodborst tot blauwborst. Dit boek helpt kinderen de natuur de ontdekken in de stad. Rijk geïllustreerd met foto's en illustraties in kleur. 'Ruby's safari' bevat ook een stadsplattegrond van Amsterdam met vijf parken waar de meeste vogels te vinden zijn. Bart Vos is een filmmaker, tekstschrijver en bekroond fotograaf met een achtergrond in de journalistiek. Hij werkte bijna 10 jaar lang als redacteur, verslaggever en cameraman. Als freelancer werkte hij (mee) aan documentaires en bedrijfsfilms. Daarnaast is hij tekstschrijver en autodidact fotograaf met een voorliefde voor documentaire, minimalistische en natuurfotografie. Voor kinderen vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789050118651 | 40 pagina's

Titel Ruby's safari : zo ontdek je de mooiste vogels in de stad
Auteur Bart Vos
Secundaire auteur Daniël Willemsen ; Jip Louwe Kooijmans
Type materiaal Boek
Editie 1e druk;
Uitgave Zeist : KNNV Uitgeverij, 2022
Overige gegevens 40 pagina's - gekleurde illustraties - 25 cm
Annotatie Omslag vermeldt: Vogelbescherming Nederland
ISBN 9789050118651
PPN 435337300
Rubriekscode 598.32
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Vogels; Nederland
PIM Rubriek Dieren
PIM Trefwoord Vogels