Let op | maandag 20 mei 2024 (2e Pinksterdag) zijn alle Rozet locaties gesloten
Het ritme van mijn hart
Boek

Het ritme van mijn hart (novelle) : & Van mij alleen ([2022])/ Bella Andre, vertaling [uit het Engels]: Textcase

Een jonge vrouw vlucht naar het landelijke Montauk om de mediastorm rondom haar gelekte naaktfoto's uit te zitten en ontmoet een wereldberoemde, gepassioneerde schilder.

Aanwezigheid

Recensie

Een romantisch boek over roem, liefde en seksualiteit. Het boek bundelt de novelle 'Het ritme van mijn hart' en de roman 'Van mij alleen' uit dezelde reeks. De roman volgt het verhaal van Rosa Bouchard en Drake Sullivan. Rosa is gevlucht naar het landelijke Montauk om de mediastorm rondom haar gelekte naaktfoto's uit te zitten. Daar ontmoet ze Drake, een wereldberoemde schilder. De twee vallen ongewild voor elkaar en moeten leren elkaar te vertrouwen, hoe moeilijk dat ook is. De novelle 'Het ritme van mijn hart' volgt de liefdesrelatie van een ander lid van de Sullivan-familie. Het boek is in meeslepende, eenvoudige stijl geschreven en bevat expliciete seksscènes.Bella Andre studeerde economie aan Stanford University, werkte daarna als marketing director en had succes als rockster. Na diverse non-fictieboeken begon ze aan haar eerste roman. Haar tweede boek bracht ze uit in eigen beheer, en vanaf dat moment is ze niet meer weg te denken van de Amazon-hitlijsten. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. Het boek maakt deel uit van de serie: 'De New York Sullivans'.

Specificaties

Nederlands | 9789022597491 | 335 pagina's

Titel Het ritme van mijn hart : (novelle) : & Van mij alleen
Uniforme titel Van mij alleen
Auteur Bella Andre
Instelling /TextCase, Deventer
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Boekerij, [2022]
Overige gegevens 335 pagina's - 20 cm
Annotatie Omslagtitel: Van mij alleen - Vertaling van: Every beat of my heart + en: Now that I've found you. - (c)2016. - (New York Sullivans ; 1)
ISBN 9789022597491
PPN 436089157
Genre romantische verhalen - erotisch verhaal
Taal Nederlands

Relaties/Serie

De New York Sullivans
Boek

De New York Sullivans (2022-...)

vol. 1
Uitgeleend
Bella Andre